Over ons

UW STUKADOOR IN HEEL NEDERLAND

Stucadoorsbedrijf Deco-Stuc in Friesland is landelijk werkzaam als stukadoor met een ervaring van inmiddels 46 jaar. Hierdoor heeft stucwerk geen geheimen meer voor ons. Wij hebben ons gespecialiseerd in alle vormen van stucwerk voor binnen en buiten. Dankzij onze brede vakkennis, die wij ook voortdurend op peil houden door gerichte bijscholing, om zo op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op ons vakgebied, kunnen wij u optimale kwaliteit en service bieden.

Om u goed te kunnen adviseren welke vorm van stucwerk voor u het meest geschikt is en voldoet aan uw wensen en behoeften, gaan wij graag met u in gesprek. Ons doel is om altijd maatwerk te leveren. Goed stucwerk moet duurzaam zijn, u moet er tenslotte lang mee voort kunnen. Om dit doel te bereiken kiezen wij voor A-kwaliteit materialen en verzorgen het stucwerk met oog voor detail.

NEEM CONTACT OP

Stucwerk voor nieuwbouw en verbouwingen

Of het nu gaat om stucwerk ingeval van nieuwbouwprojecten of verbouwingen, wij zijn inmiddels een gevestigde naam op ons vakgebied, door het leveren van kwaliteit en optimale service. Wij beschikken over voldoende capaciteit voor het aannemen van nieuwe projecten naast onze vaste klantenkring, veel tevreden klanten gingen u al voor in heel Nederland. Stucwerk, uitgevoerd door een professional, kan uw interieur een geheel nieuwe uitstraling geven en is toe te passen in zowel klassieke als moderne interieurs.

Ook het stucwerk aan een gevel verzorgen wij graag voor u. Een vervuilde gevel is een storende factor in het straatbeeld. Informeert u naar de mogelijkheden om uw gevel weer een frisse en uitnodigende uitstraling te geven met deskundig en duurzaam uitgevoerd stucwerk.

Image

Voor

Image

Na

Italiaans stucwerk

Een discipline die niet alle stukadoors beheersen is Italiaans stucwerk, ook wel Venetiaans stucwerk genoemd. De charme van deze vorm van stucwerk is de luxe uitstraling, die lijkt op marmer. Deze vorm van stucwerk wordt veelvuldig toegepast in badkamers en keukens. De belangrijkste eigenschap, naast het bijzondere uiterlijk, is het feit dat deze vorm van stucwerk spatwaterbestendig is en daarom ook zeer geschikt is voor vochtige ruimtes.

Image
Graanland 25, 9205 EE Drachten